Annat

Premiär:
Det är vi som är Havsljud

24 augusti 2014 1:06 · Gustav

917197_839574102720313_207840854_nVi har känt varandra i fem år. Samtidigt som vårt musikintresse ökat har vi skrivit för olika publikationer, tillsammans hängt på festivaler och flyttat till samma stad. Under det senaste året har Gustav jobbat med radio, Rasmus har suttit i en studio och gjort en tidsskrift om identitet och Dilan har hängt på Göteborgs svettigaste underjordshappenings. Nu är det dags att göra någonting tillsammans.

Vi gillar att DJa och göra mixtapes, men den senaste tiden har det mellan oss tre skickats så många mejl, sms och facebookmeddelanden med spotifylistor och soundcloudtips att det blivit ohållbart. Nu vill vi dela med oss av det vi gillar – det finns ju så mycket bra musik där ute.

På den här bloggen kommer vi lyfta fram guldkornen från dessa tips. Det kan handla om allt från gamla houseklassiker till dagsfärska cloudrap-låtar. Ni kommer även att få ta del av rapporter från resor, festivaler och klubbspelningar vi råkar vingla in på. Då och då kan det även dyka upp ett mixtape vi slängt ihop över vårt traditionsenliga söndagsfika på Sankt Paulsgatan.

GustavSoundcloudTwitter och Instagram

RasmusSoundcloudTwitter och Instagram

DilanSoundcloudTwitter och Instagram

HavsljudSoundcloud och Twitter

🍪 Vi gillar kakor. Genom att surfa runt här håller du med om att du också gillar kakor. 🍪