Låttips

Dilan listar:
Bra elektroniskt från 2014

9 januari 2015 16:26 · Dilan

Gott nytt år allihopa! Si sådär tio dagar försent. Riktigt synd att vi i Havsljud inte hann träffas innan året tog slut för att tillsammans göra en årsbästa, man hatar ju när Paris kallar på en och vill att man ska fira nyår där (wink wink Rasmus). Gustav och jag funderade faktiskt på att spela in en årsbästa-pod på nyårsfesten, men det blev inte riktigt av pga legitima skäl i form av för mycket prosecco.

Men 2014, vilket år för den elektroniska scenen ändå! Så många favoriter som släppt nytt, så många nya upptäckter, så många som har fått en att klara sig igenom dagarna och så många som har fått en att vilja dö. Mitt 2014 musikmässigt: nya alternativa musikscenen, deppig house, Burial släppte inget under hela året (män är så douchiga) och så blev det mycket trapremixer och alternativ hiphop. Kunde inte varit nöjdare.

Skärmavbild 2015-01-09 kl. 16.24.18

Men vad hände 2014? Vilka släppte nytt och vilka nykomlingar bör vi uppmärksamma? Jag insåg tyvärr väldigt snabbt att om jag skulle göra en soundcloudlista så skulle den bli lika lång som floden Nilen, så jag begränsade mig till Spotify där jag har knåpat ihop en fin liten lista med låtar från viktiga album som släppts i år! Innehåller det bästa från både etablerade artister samt nykomlingar som bör uppmärksammas.

PS. SÅ PEPP PÅ 2015. DET KOMMER BLI ETT SÅ BRA ÅR. SAMT ENDAST EN MÅNAD KVAR TILL SÓNAR.

>>>>bra elektroniskt 2k14<<<<

>>>>bra elektroniskt 2k14<<<<

>>>>bra elektroniskt 2k14<<<<

>>>>bra elektroniskt 2k14<<<<

/Dilan

Kommentarer