Låttips

Något att se fram emot i vinter:
Sónar Stockholm!

1 december 2014 11:25 · Dilan

Varje år i mitten av juni vallfärdar electrolovers likt mig själv från alla delar av världen till Barcelona för att ta del av den årliga electrofestivalen Sónar. Sónar är som mekka för alla som älskar elektronisk musik i alla dess former, och har i år hållit igång för 20:e året i rad. I somras hade de bokningar som Caribou, Four tet, Gesaffelstein, Jon Hopkins, Hucci (osv etc i all evighet) och jag minns hur jag höll på att hamna i någon sorgedepression för att jag var tvungen att jobba. Jag svor för mig själv att det inte spelade någon roll om jag hade brutit alla ben i kroppen eller om jag hade fyra arbetspass och två tentor under nästa års festival – jag ska gå.

Men det jag gläds över är man inte behöver passera landgränsen eller vänta värst länge innan nästa Sónarfestival är, då det anordnas ett litet mindre Sónar i Stockholm i mitten av februari! Sónar Stockholm går av stapeln den 13 februari och håller på i två dagar (vsg att kyssas till Lorentz, eller varför inte Kindness, på alla hjärtans) och har redan lovande bokningar som Kindness,  Zhala, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner och nu senast: SBTRKT! (Ett axplock av hela line-up:en.)

Ser så sjukt mycket fram emot detta och räknar ned dagarna i count down-appen, äntligen något att se fram emot i vintermörket.

 

ps vill träffa er på Sónar i februari ok bra hej

 EDIT: Direkt efter jag publicerat detta inlägg såg jag att inga andra än RYAN HEMSWORTH och JAMIE XX också blivit bokade. Grät för första gången sen 2007.

/Dilan

Kommentarer